De bijna 100 aanwezigen op het uitreikingsfeest van de Gouden Glazen kregen opnieuw een heerlijk diner voorgeschoteld. Dit was deze keer klaargemaakt door Bart Ottevaere, chef van het restaurant Ten Errewaerde (het enige restaurant in Zwevegem met een volledig biermenu op de kaart).
Alle winnende bieren werden verwerkt hetzij in de aperitiefhapjes, het voorgerecht, hoofdgerecht en/of het deserties, gewoonweg heerlijk! Natuurlijk konden ook de winnende bieren worden geproefd met dank aan de winnende brouwerijen.

Zoals steeds was de Uitreiking van de Gouden Glazen een geslaagde mix van lekker eten en heerlijk proeven van de winnende bieren.

Het menu :

Aperitiefhapjes :

Scampi met yohurtvinaigrette van Boscoli
Vijg, gemacereerd in Triporteur from Heaven, met brie en peer in krokant jasje
Gehaktballetje gestoofd in Liefmans Kriek (Cuvée) Brut
Mosselsoepje met Omer

Voorgerecht :

Beursje van rog, gevuld met fijne groenten gesmoord in Kwaremont, en tuinkruiden

Hoofdgerecht :

Parelhoen, gestoofd witloof, gratin, gevogeltejus met champignons en St.Bernardus Abt

Nagerechtenbord :

Sorbet van rood fruit met Liefmans Kriek (Cuvée) Brut

Chocoladegebakje /chocomousse Gulden spoor quadrupel

Creme Anglaise met Super Noah