Terug geen internationaal streekbierenfestival in Zwevegem dit jaar … jammer maar helaas kunnen we jullie niet laten genieten van de hemelse pareltjes van onze brouwers … De uitvoeringsmodaliteiten zijn nog niet duidelijk genoeg, en de veiligheid van medewerkers en bezoekers komen op de eerste plaats ! Bovendien vraagt de organisatie van een festival als het onze een maandenlange voorbereiding … dus als we het willen doen, dan moet het goed gedaan zijn !!

Zowel voor jullie als voor ons valt dit heel zwaar … dus hebben we ons ideetje van vorig jaar terug boven gehaald … Onze festivalbox noemt nu “Box to Freedom” en op deze manier brengen we het festival terug naar jullie … zodat jullie in je eigen bubbel kunnen genieten van enkele smakelijke biertjes, met een hapje en wat leuke verrassingen erbij, samen met familie en/of vrienden 🙂

We probeerden terug een aangenaam en smaakvol pakket samen te stellen

I want my Box to Freedom !

Hoe geraak ik aan mijn Box to Freedom ?

Bij ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een factuur toegestuurd. Eenmaal deze factuur betaald is zal er voor u een festivalpakket gereserveerd worden. Het aantal is beperkt dus wacht niet te lang om te betalen. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 7 augustus 2021.

De festivalpakketten kunnen gratis afgehaald worden op 14 augustus 2021 van 14.00 uur tot 17.00 uur in een afhaalpunt te Zwevegem. De details voor het afhalen worden u persoonlijk meegedeeld 🙂

Voor leveringen wordt een toeslag gerekend van € 5,00 per bestelling op het zelfde adres. De leveringen gebeuren zowel op 14 als 15 augustus. De correcte datum wordt u persoonlijk meegedeeld.

Pin It on Pinterest

Share This