Nice to know

Handige weetjes om ons festival te bezoeken !

OPENINGSUREN

14 augustus 2023 van 15u00 tot 23u30
15 augustus 2023 van 13u00 tot 23u30

Kassa sluiten om 23u15, geen dranken meer te verkrijgen vanaf 23u30, standen gesloten om 24u00.

BETALEN?

Wij werken met jetons voor het verkrijgen van hapjes en dranken op het festivalterrein. Deze kunnen bekomen worden aan de centrale kassa units. Er zijn 2 kleuren van jetons; Lila en Turkoois.

Drankjetons kosten voortaan € 4,00 voor een streekbierenjeton (turkoois) en € 2,00 voor een frisdrank, pils of koffie jeton (lila), jetons voor wijn kosten ook € 4,00 (turkoois).

Ook in de andere standen die ingepland zijn door Flanders Events, met uitzondering van de kermisstanden en de Food Corner, betaalt U met jetons.

In de kassastanden zijn alle  prijzen duidelijk geafficheerd. Wij nemen geen drankjetons terug. Hou er rekening mee dat de verkochte jetons volgend jaar mogelijk niet meer geldig zijn.

DE BLAUWE JETON

Een blauwe jeton kost € 5,00. deze jeton dient als waarborg voor de glazen en/of flessen die U in de brouwerijstanden krijgt. Om praktische redenen vragen wij ook voor de wijnglazen en pils een waarborgjeton.

Wanneer U uw waarborgjeton terug inlevert bij de kassa bij het verlaten van het festivalterrein, ontvangt U € 4,00 (€ 1,00 gebruiken wij om een deel van o.a. de milieu- en afvalkosten te betalen maar ook om een goed doel te ondersteunen, nl. De Engelenhoeve in St Denijs, een pretpark voor andersvaliden)

Uw blauwe jeton kunt U na het festival tot eind augustus 2023 inwisselen op volgend adres, Blokkestraat 11, B-8550 Zwevegem.

RESPECT

Elk jaar opnieuw op 17 augustus beginnen de voorbereidingen voor een nieuw festival en wordt er gans het jaar keihard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Een Internationaal Streekbierenfestival is elk jaar na jaar een huzarenstukje.

Iedereen die meewerkt aan de voorbereiding, de opbouw, het verzorgen en de afbouw van het festival, doet dat op vrijwillige basis, hetzij voor onze VZW Flanders Events, hetzij voor een andere vereniging die in ruil daarvoor wel een financieel steuntje krijgt, maar nooit ten persoonlijke titel.

Het is misschien dat wij zelf de conclusie trekken, maar elke medewerker verdient RESPECT. Niet alleen de medewerkers trouwens, want ook de omwonenden verdragen heel wat hinder van een evenement als het Internationaal Streekbierenfestival, hoe zeer wij ook ons best doen om hinder tot een minimum te beperken.

Bij deze doen wij een beroep op Uw verantwoordelijkheid. Kom verschillende bieren proeven op het Internationaal Streekbierenfestival, maar doe dat met mate. Wanneer U het festival verlaat, respecteer dan de eigendommen en de waardigheid van anderen.

Last but not least, een festival zoals het Internationaal Streekbierenfestival kan niet overleven zonder de steun van de vele sponsors: de hoofdsponsors natuurlijk maar ook de vele handelaars die een niet onaanzienlijke bijdrage leveren. Wanneer U gaat winkelen, blader dan eventjes door dit boekje en ga shoppen bij diegenen die door hun sponsoring het Internationaal Streekbierenfestival mee mogelijk maken.

In elk geval veel plezier op het Internationaal Streekbierenfestival.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!