Al sinds 2001 tovert Flanders Events vzw op 14 en 15 augustus het Zwevegemse Toyeplein om in een reusachtig terras. Het Inter-nationaal Streekbierenfestival in Zwevegem trekt elk jaar ruim 12.000 bezoekers die komen genieten van meer dan 120 streekbieren. Een 35-tal brouwerijen uit het binnen- en buitenland stellen op het Internationaal Streekbierenfestival het beste uit hun gamma voor. 14 en 15 augustus zijn in de agenda van duizenden bierliefhebbers dan ook terecht voorbehouden voor het festival in Zwevegem. Uit de voorbije edities leerden we dat zelfs het weer daar niets aan kan veranderen. !

Met zijn vele duizenden bezoekers is het Internationaal Streekbierenfestival ongetwijfeld één van de grootste bierfestivals van Europa.

Door ook grote aandacht te besteden aan kinderen en niet bierdrinkers richt Flanders Events vzw zich met het festival in de eerste plaats tot gezinnen.

Flanders Events vzw organiseert bovendien sinds 2005 ook de uitreiking van de Gouden Glazen, prestigieuze trofeeën voor de beste bieren op het festival in vier categorieën. Het Gouden Glas is een trofee om mee te pronken!

Pin It on Pinterest

Share This