Flanders Events ... Back To Freedom !

We voelden de bui zo al een beetje hangen … maar ook dit jaar zijn de vooruitzichten niet duidelijk genoeg om het internationaal Streekbierenfestival in Zwevegem te organiseren. Als we iets willen doen, dan willen we het ook goed doen ! Stel je voor … een streekbierenfestival met mondmaskers, social distancing … dat is niet haalbaar en al helemaal niet plezant …

Aangezien jullie niet naar het festival kunnen komen willen we ook dit jaar het festival naar jullie brengen … niet met onze festivalbox … maar met de “Back To Freedom” box … want drie jaar geen festival … dat mogen we niet gedroomd hebben ….

 

We missen jullie … haal herinneringen op aan de editie 2019

Het is ondertussen al bijna twee jaar geleden dat er een internationaal streekbierenfestival was … en eigenlijk missen we het zo een beetje heel veel zo … Willen jullie nog eens weten hoe het toen was ? Hier vind je nog enkele foto’s van de editie 2019 … 

Genieten jullie mee ? …

 

Wie is Flanders Events ?

Al sinds 2001 tovert Flanders Events vzw op 14 en 15 augustus het Zwevegemse Toyeplein om in een reusachtig terras.

 

Het Internationaal Streekbierenfestival in Zwevegem trekt elk jaar ruim 12.000 bezoekers die komen genieten van meer dan 120 streekbieren. Een 35-tal brouwerijen uit het binnen- en buitenland stellen op het Internationaal Streekbierenfestival het beste uit hun gamma voor. 14 en 15 augustus zijn in de agenda van duizenden bierliefhebbers dan ook terecht voorbehouden voor het festival in Zwevegem. Uit de voorbije edities leerden we dat zelfs het weer daar niets aan kan veranderen. !

 

Met zijn vele duizenden bezoekers is het Internationaal Streekbierenfestival ongetwijfeld één van de grootste bierfestivals van Europa.
Door ook grote aandacht te besteden aan kinderen en niet bierdrinkers richt Flanders Events vzw zich met het festival in de eerste plaats tot gezinnen.

Flanders Events vzw organiseert bovendien sinds 2005 ook de uitreiking van de Gouden Glazen, prestigieuze trofeeën voor de beste bieren op het festival in vier categorieën. Het Gouden Glas is een trofee om mee te pronken!

 

Internationaal Streekbierenfestival

Streekbieren, een grote selectie streekbieren wordt u aangeboden … in hun origineel glas … het origineel volume … En dat voor een democratische prijs !
Food corner, een uitgebreide keuze uit verschillende mogelijkheden om de innerlijke mens te versterken … Dit jaar gecentraliseerd in de foor corner !
Animatie, muziek voor jong en oud ! Een kinderspeeldorp met monitors en kermisattracties.

Partners

Een evenment als dit kan niet bestaan zonder de bijdrage van onze partners !

Dank om hen te steunen !

Pin It on Pinterest

Share This